Вътрешният министър на среща с ресторантьори в София. Поводът е тяхно

...
Вътрешният министър на среща с ресторантьори в София. Поводът е тяхно
Коментари Харесай

Вътрешният министър на среща с ресторантьори в София

Вътрешният министър на среща с ресторантьори в София. Поводът е тяхно писмо, в което упорстват за незабавни ограничения след случаите на сбивания сред мигранти и българи в центъра на столицата.

Според представителите на бизнеса сходни произшествия пречат на имиджа на България като сигурна туристическа дестинация.

Малко след апела им, от Столична дирекция на вътрешните работи ускориха полицейското наличие в сериозните региони на града.

Очаква се в срещата да взе участие и столичният кмет Васил Терзиев.

„ Става въпрос за всеобщите сбивания на столичния бул. „ Витоша “ – надлежно на 6 против 7 март и на 8 март. По тези случаи към този момент има и арестувани като е открито, че не става въпрос за напрежение на расова основа. За нападението на бул. „ Витоша “ в сряда против четвъртък са задържани двама непознати жители, които не са мигранти, а спорът е от персонален темперамент “, съобщи пред Атанас Димитров- ръководител на Регионалната конструкция на хотелиерската и ресторантската асоциация в София.

При втория случай от петък – с нападнати студенти от Англия е арестуван 16-годишен български жител, който е прочут на полицията за обири и грабежи. От Министерство на вътрешните работи още в събота ускориха полицейското наличие в най-уязвимите региони на града. След усилване на инспекциите, единствено за денонощие са арестувани над 100 души, само че множеството от тях по-късно са освободени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР